Boek Veldhoven 100

Uniek boek over 100 jaar Veldhoven

Veldhoven 100

Van Kempische plattelandsgemeente naar Hightech region

Vier 100 jaar Veldhoven met dit rijk geïllustreerde hard cover en full colour boek over de Veldhovense geschiedenis. Een prachtige publicatie met 15 hoofdstukken op zo’n 200 pagina’s over de oprichting van Veldhoven, de veranderingen die de Veldhovenaren zelf doormaakten, de ontwikkeling van het Citycentrum, cultuur, sport, carnaval, onderwijs, erfgoed en nog veel meer. De artikelen in het boek zijn uitgebreide versies van de artikelenreeks die in het kader van 100 jaar Veldhoven in het Veldhovens Weekblad verschijnt.

Voorinschrijving met korting

Wie vooraf inschrijft betaalt slechts € 12,50 (leden van Vereniging Erfgoedhuis Veldhoven) of € 15,00 (niet-leden) in plaats van € 17,50.
Schrijf meteen in en je bent verzekerd van een exemplaar van dit unieke boek.

Nog geen lid?
Meld je aan en profiteer van de gereduceerde prijs.

Het boek verschijnt medio november 2021. je krijgt enkele weken van tevoren van ons te horen wanneer en waar de boekpresentatie plaatsvindt. Na de presentatie kun je daar de bestelde boeken afhalen.

Betaling via eenmalige machtiging

Met het invullen van onderstaand bestelformulier machtig je de Vereniging Erfgoedhuis Veldhoven om het totaalbedrag van de bestelde boeken van uw IBAN-rekening af te schrijven. Indien je het niet eens bent met de afschrijving, heb je een maand de tijd om je bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken.

Bestelformulier boek Veldhoven 100