Zoek
Sluit dit zoekvak.

Uit de pers

Vijfde Veldhovens jaarboek, presentatie met lezing over gezinnen tot wel 28 kinderen

Eindhovens Dagblad, 10 november 2022

Stichting Veldhoven-Dorp Historisch Bekeken brengt voor de vijfde keer een jaarboek uit. De presentatie is op vrijdagavond 18 november in dorpshuis D’n Bond aan de Rapportstraat 29.

Voorafgaand aan de presentatie van het jaarboek zal gastspreker Ad Rooms een presentatie verzorgen over de geschiedenis en het wel en wee van grote gezinnen. De journalist en auteur uit Bergen op Zoom heeft zich verdiept in alles wat met grote gezinnen te maken heeft en schreef er in 2014 een boek over.

Lees meer

Foto: Twee jaar geleden bracht de Stichting Veldhoven-Dorp Historisch Bekeken ook een jaarboek uit, toen in het teken van de scouting. De boeken konden in verband met corona toen coronaproof worden afgehaald bij de blokhut. © Kees Martens/DCI Media

Meer uit de pers

Herdenken in 2020

Toespraak van burgemeester Marcel Delhez op de begraafplaats in Zeelst.