Actueel

Steun ook de Geheimen

Ook onze bevriende stichting Geheimen van Veldhoven doet mee aan de Rabo Clubsupportactie. Zij sparen voor bordjes met QR-code om bij historische objecten te plaatsen (zoals de qr-code hiernaast die informatie geeft over molen de Adriaan als hij gescand wordt), middelen om meer bekendheid te geven aan de stichting en de geheimen en het uitbreiden van de Engelse versie van de Geheimen van Veldhoven. Alle leden van de Rabobank mogen drie stemmen uitbrengen op verschillende verenigingen en stichtingen. Dus wie nog een stem overheeft, zou daar de Stichting Geheimen van Veldhoven erg blij mee maken!

Ja, ik steun ook de Geheimen van Veldhoven met mijn stem

OVERIG NIEUWS

Ons boek is klaar

Vier 100 jaar Veldhoven met deze prachtige publicatie over de Veldhovense geschiedenis. Ruim 250 pagina’s met vele historische foto’s.

In Memoriam Felix de Vries

Op 5 november is Felix de Vries overleden in de hospice van huize Merefelt. Zijn vrouw Annie, al heel veel jaren tobbend met haar gezondheid, overleed drie dagen later.

100 jaar vieren

In september hoopt Veldhoven verschillende activiteiten rondom 100 jaar Veldhoven eindelijk groots te kunnen vieren.

Partij in zaak Oude Pastorie

De rechtbank in Den Haag besloot op 25 mei dat de stichting maatschappelijk relevant is en dus partij in de zaak om het rijksmonument te behouden.

Erfgoedhuis Veldhoven opgericht

Wij vieren 100 jaar Veldhoven met de oprichting van Erfgoedhuis Veldhoven, een vereniging met als doel het Veldhovens erfgoed te beschermen en kennis over heemkunde te delen.