Actueel

Steun Erfgoedhuis Veldhoven

Erfgoedhuis Veldhoven is een van de verenigingen die meedoet aan de Rabo Clubsupportactie. Omdat een van onze doelen het verspreiden van kennis via lezingen is, zouden wij graag een eigen beamer en projectiescherm aanschaffen. Daarnaast hopen we een topscanner te kunnen aanschaffen die ook op locatie gebruikt kan worden en waarmee we onder meer boeken kunnen inscannen zodat deze informatie bewaard blijft voor het nageslacht. Steun je ons hierin? Dat kan als je klant bent bij de Rabobank. Het enige wat nodig is om een stem uit te brengen is gratis lid te worden van de Rabobank. Voor leden geeft de bank ook nog eens extra kortingen op uitjes en producten. Ons steunen? Dat kan via onderstaande link. Vervolgens wordt je gevraagd om even in te loggen in de bankomgeving.

Ja, ik steun Erfgoedhuis Veldhoven met mijn stem

OVERIG NIEUWS

Ons boek is klaar

Vier 100 jaar Veldhoven met deze prachtige publicatie over de Veldhovense geschiedenis. Ruim 250 pagina’s met vele historische foto’s.

In Memoriam Felix de Vries

Op 5 november is Felix de Vries overleden in de hospice van huize Merefelt. Zijn vrouw Annie, al heel veel jaren tobbend met haar gezondheid, overleed drie dagen later.

Steun ook de Geheimen

Wie nog een stem overheeft, zou daar de Stichting Geheimen van Veldhoven erg blij mee maken!

100 jaar vieren

In september hoopt Veldhoven verschillende activiteiten rondom 100 jaar Veldhoven eindelijk groots te kunnen vieren.

Partij in zaak Oude Pastorie

De rechtbank in Den Haag besloot op 25 mei dat de stichting maatschappelijk relevant is en dus partij in de zaak om het rijksmonument te behouden.

Erfgoedhuis Veldhoven opgericht

Wij vieren 100 jaar Veldhoven met de oprichting van Erfgoedhuis Veldhoven, een vereniging met als doel het Veldhovens erfgoed te beschermen en kennis over heemkunde te delen.